Activiteiten

  • Yoga

Op zaterdagmorgen starten we de ochtend met een fijne yogales. We brengen ons lichaam en geest in balans door rustige stretch- en balansposes afgewisseld met dynamische energie opwekkende flows. De yogales vindt buiten plaats, op de yogavlonder naast de zwemvijver. Deze les is geschikt voor beginnende en ervaren yogi’s, iedereen is welkom en kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Op zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur – Campinggasten € 7,50 / Niet-campinggasten € 10,- 

  • Acroyoga

Acroyoga is een dynamische acrobatische tak van yoga waarbij je met je partner balans, kracht en vertrouwen opbouwt. Goed voor je lichaam, maar vooral erg leuk! Na een goede opwarming leren we je de basistechnieken en spelen we met enkele balansposes. Let’s have some fun and fly!

Bij voldoende aanmeldingen – Campinggasten € 5,- / Niet-campinggasten € 7,50

  • Rondwandeling campingterrein

Natuurcamping Klein Schoor is ontwikkeld met de visie: terug naar de natuur. Alles is geplant en gebouwd volgens de wetten van permacultuur, in harmonie met de natuur. Ook de off-grid voorzieningen, zoals de composttoilet en de buitendouche, zijn hier onderdeel van. Tijdens de rondwandeling vertellen we je alles over de flora, fauna en projecten van de natuurcamping.

Gratis voor campinggasten (bij voldoende aanmeldingen)

Terrein - Natuurcamping Klein Schoor Limburg

  • Diner bij het kampvuur

Wat is er lekkerder dan dat er voor je gekookt wordt? Op Natuurcamping Klein Schoor vinden we het heerlijk om te veganistisch te koken met verse (biologische) ingrediënten. Dus wil je mee-eten? Laat het ons weten en wij koken een lekkere warme maaltijd voor je. Bij veel aanmeldingen koken we gezamenlijk en gezellig op het kampvuur, sharing is caring!

Op zaterdagavond +/- 18.00 uur – Campinggasten € 8,50 / Niet-campinggasten € 10,-  (graag vooraf aanmelden)

Vuurplaats 3 - Camping Klein Schoor Limburg