FACILITEITEN

Kampvuurplek

Het centrale punt van de camping! Op zwoele en koele zomeravonden de place-to-be. Tot 22:00 uur kun je gebruik maken van de vuurplaats, hierna dient het rustig te zijn op het kampeerterrein. Je kunt zelf hout meenemen of voor € 10,- een zak hout kopen op de camping. Doorgaans op zaterdag doen we ‘Kampvuurdiner’, waarbij we koken op het vuur en met z’n allen rondom het kampvuur eten. Lekker en gezellig!

Yoga deck

Er is een grote yogavlonder van 30m2 waar je heerlijk vrij op kunt bewegen. Hier kun je altijd terecht om te stretchen, dansen, mediteren of gewoon even lekker gek te doen. Op zaterdagochtend geven we yoga sessies voor iedereen die de ochtend relaxed wilt beginnen.

Sanitair gebouw

Het sanitair gebouw beschikt over twee douches, voorzien van warm water, wastafels en toiletten. Mocht je de was willen doen, staat er een wasmachine tot je beschikking (tegen betaling). Het sanitair gebouw wordt dagelijks meerdere malen schoongemaakt.

Keuken

Er is een keuken aanwezig waar je de afwas kunt doen. Daarnaast is er een koelkast met vriesvak en een watertappunt voor jerrycans. De keuken is ingericht met bestek, borden, servies, pannen en enkele elektrische apparaten waaronder een waterkoker en tosti apparaat.

Lounge

Een gezellige lounge met zitjes, spelletjes, boeken, radio en meer. Een fijne plek waar je droog kunt zitten bij slecht weer en om bij te kletsen met andere campinggasten.

Zwemvijver

Neem een frisse ochtendduik of koel af op warme zomerdagen. De zwemvijver deel je met wilde eenden, kikkers, vele libellen en waterlelies! Heerlijk voor een frisse ochtendduik of om af te koelen op warme zomerdag. Let op: zorg dat je niet met zonnebrand de vijver in gaat, dus spring even onder de buitendouche voor je gaat zwemmen.

Fietsverhuur

Huur en fiets en ga op ontdekking in de groene omgeving van de camping. Talloze fietsroutes en natuurgebieden liggen te wachten. Voor € 9,- per dag huur je al een fiets.

Composttoilet

De troon van de camping! Bespaar water, minimaliseer je footprint en ervaar hoe fijn een composttoilet kan zijn.

Buitenkeuken

Hier kun je op het kampvuur koken, de afwas doen (met regenwater) en dus helemaal off-grid koken!

Tipi

Tipi tent Camping Klein Schoor Limburg

Volledig gemaakt van gerecyclede materialen en super sfeervol: de Tipi is de plek waar je heerlijk kunt relaxen, mediteren, een boekje lezen of gewoon gezellig samen zijn. En wist je dat je de Tipi ook kunt huren voor kleine evenementen of workshops?

Hangmatten

Lekker relaxen en genieten van de zonsondergang…

Buitendouche

En je kunt zelfs heerlijk buiten douchen tussen de planten en onder de open sterrenhemel. Helemaal off-grid, want je doucht met regenwater!